vineri, 14 noiembrie 2008

Urari de Paste

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi! PASTE FERICIT!

Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!

Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur si cruci de piatra, acum au inimi de piatra si cruci de aur, fie ca sfanta sarbatoare a invierii sa readuca aurul in inimile noastre, sa aveti parte de lumina in inimi si-n gand, credinta, sanatate si iubire. " Paste fericit "

"Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...

Putem strabate lumea intreaga in cautarea frumosului, dar daca nu-l avem cu noi nu il vom gasi niciodata..."

Sa ne pastram sufletul pur si dornic de iubire si frumos, nu doar intr-o zi din an ci in fiecare clipa din viata! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

Sarbatorile de paste sa le intampinati sanatosi si cu pacea in suflete

Cu ocazia sarbatorilor de Pasti, va doresc sanatate, fericire si implinire. Hristos a Inviat.

Va doresc din tot sufletul sa gasiti pacea interioara de care pana la urma toti avem nevoie, sa fiti sanatosi si fericiti si nu in ultimul rand sa iubiti si sa fiti iubiti!

Lumina invierii Domnului nostru IISUS HRISTOS sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !

Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur.Acum au cruce de aur si inima de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noatre.
PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT!!!

Lacrimile lumanarilor ce vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite sa va calauzeasca pe un drum drept.Un Paste Fericit!


Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!
PASTE FERICIT!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!


Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!
PASTE FERICIT!

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.

E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra, a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !

Anul acesta nu mai exista sponsorizari :) asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat!

Niciun comentariu: